Spotkanie podsumowujące projekt „Ciasteczka Teresy jako produkt lokalny z Małopolski”

15 listopada w Bistro Marchewka odbyło się spotkanie podsumowujące projekt „Ciasteczka Teresy jako produkt lokalny z Małopolski”. Koordynatorka projektu, Justyna Ożóg zdała relację z jego przebiegu, a dietetyczka Justyna Pasenkiewicz-Pitera przedstawiła krótki wykład o wartościach odżywczych ciasteczek . Nie zabrakło także rozmów na temat współpracy pomiędzy „Ciasteczkami Teresy” a Klubem Zakupowym Marchewka. Na spotkaniu omówiono także możliwości rozwoju tego nowego produktu. Uczestniczki warsztatów tworzenia ciasteczek w Luborzycy i Maciejowicach odebrały dyplomy z rąk prezesa Stowarzyszenia Kolpinga z Luborzycy, operatora projektu.

„Ciasteczka Teresy”, bezglutenowe, bez mleczne, bez dodatku cukru można degustować w Bistro Marchewka w NCK – zapraszamy!